Drift

Opdateret: 17. maj. 2024
normal drift
Vagttelefon: 5134 8940

Du kan modtage en sms hvis der er driftstop eller en anden meddelelse.
Send os en mail med dit telefonnummer og sommerhusadresse.
Vi vil så sende en sms, hvis der sker noget ved dit hus.

Pressemeddelelse - Øster Hurup februar 2018

Øster Hurup Vandværk og Eniig graver sammen

Øster Hurup Vandværk A.m.b.a. begynder i uge 8 at lægge nye vandledninger og vandstik ind til alle sommerhuse på Haslegårde Bakker mellem Als og Øster Hurup. De nuværende vandledninger og stik er fra 1960’erne, da området blev etableret. Alle målerbrønde vil blive flyttet ud i skel ved arbejdet.

Samtidig med der graves vandledninger ind til sommerhusene, indlægges der også fibernet til de sommerhuse, der har bestilt dette via Eniig. Hvis du ikke har bestilt fibernet endnu, og ønsker dette, kan Eniig kontaktes på sommerhusnord@eniig.dk

Samarbejdet mellem de 2 forsyningsselskaber sker således at gravearbejdet er til mindst mulig gene for sommerhusejerne i området. Arbejdet forventes at være afsluttet i uge 24.

Pressemeddelelse - Øster Hurup september 2017

Øster Hurup Vandværk har på opfordring af Miljøstyrelsen fået kontrolleret sine 6 vandboringer for pesticidresten Desphenyl-Chloridazon ved seneste vandkontrol. Der er ikke målt fremkomst af Desphenyl-Chloridazon eller andre fremkomster af pesticider i vandboringerne ved Øster Hurup vandværk.

Desphenyl-Chloridazon blev i perioden 1964-1996 anvendt i Danmark som et ukrudtsmiddel til roer, rødbeder og løg. Herefter blev det forbudt i Danmark, men er godkendt i de fleste EU-lande.

På bestyrelsens vegne
Jan Andersen
Formand